• bestofcluj.png
  • clujuldelanganoi.png
  • gradinabotanica.png
  • muzee.png
  • parcetnografic.png

Centre Culturale

{gallery}arta_si_cultura/CentreCulturale/Fabricadepensule/centrulculturalgerman/{/gallery} Centrul Cultural German Cluj-Napoca a luat fiinta sub egida Societatii Culturale Romano-Germane, a carei scop este promovarea schimbului cultural intre Romania si Germania. Programul Centrului Cultural German se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de cultura germana si europeana.

Expozitii, concerte, ateliere, seri literare - un program diversificat, care ofera publicului Clujean posibilitatea de a cunoaste scena culturala germana contemporana. Centrul Cultural German incurajeaza dialogul creatorilor de cultura si al tinerilor si sustine actiuni ale societatii civile. Prin activitatea sa culturala, Centrul Cultural German doreste sa intre in dialog cu initiativele locale si sa se implice in sustinerea lor.

Cei care doresc sa invete sau sa aprofundeze limba germana gasesc la Centrul Cultural German oferta potrivita. In cadrul Departamentului de limba se pot dobândi certificate de limba recunoscute international. Parteneriatul cu Institutului Goethe Bucuresti contine, printre altele, si pregatirea regulata a profesorilor Centrului.

De la Musikexpress la Süddeute Zeitung de la Asterix la Günter Grass, de la Beethoven la Nina Hagen - biblioteca este deschisa tuturor grupelor de varsta. Cititorii vor gasi indeseobi literatura germana din secolul XX, carti de referinte, carti de specialitate din diferite domenii. Fondul de carte este completat de ziare si reviste, casete video si audio.

Centrul de consultanta si pregatire didactica se adreseaza profesorilor de germana din Cluj-Napoca si din regiune. Aici se pot consulta materiale didactice de actualitatea pentru uz didactic.

Arta noua, reviste, carti, informatii si conversatie - traieste limba si cultura germana impreuna la Centrul Cultural German.

Orar

Biblioteca: Luni, Miercuri, Vineri: 10.00 - 14.00 Relatii cu publicul: Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Str. Universităţii Nr.7-9

Telefon: 0264594492

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web: http://www.kulturzentrum-klausenburg.ro

 

Categorie: Centre Culturale

Publicatii

publicatii03