• bestofcluj.png
  • clujuldelanganoi.png
  • gradinabotanica.png
  • muzee.png
  • parcetnografic.png

Teatre si Opere

{gallery}arta_si_cultura/teatru_si_opera/casaculturastudenti/{/gallery}

Casa de Cultura a Studentilor a reprezentat de la inceputuri un spatiu al spiritelor tinere si libere, al culturii autentice, oferind tinerilor o alternativa elevata, de petrecere a timpului liber. Casa de Cultura a Studentilor este un mediu in care se dezvolta calitatile artistice si morale ale tinerilor studenti, este un spatiu de manifestare pentru experimente culturale, precum si de promovare si afirmare a tinerelor talente.

Casa de Cultura a Studentilor a ramas edificiul cultural care gazduieste, formeaza, promoveaza si afirma talentele studentilor care frecventeaza cu perseverenta si daruire formatiile, cenaclurile, cursurile, cluburile, precum si multiplele activitati organizate în casa sub îndrumarea referentilor de specialitate. Lucrarile de modernizare relizate în ultimii ani indica aceasta institutie din Piata Lucian Blaga, ca fiind un spatiu extrem de generos, functional, elegant, unde actul cultural se desfasoara în conditii optime, fapt care a dus la performante atat in plan national cat si in festivaluri si concursuri internationale.

In prezent CCS reuneste 19 formatii artistice si 6 cenacluri, cluburi si cursuri. Palmaresul obtinut prin intermediul acestor formatii înscrie aceasta instutie în randul celor mai prestigioase institutii de cultura din centrul universitar clujean.

Orar: http://www.ccsclujnapoca.ro/program-evenimente

Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
Telefon: 0264598024
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: http://www.ccsclujnapoca.ro

Categorie: Teatru si Opera

Publicatii

publicatii03