VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
21°C

Gusturi transilvane

Meniul lor este unul tradiţional românesc, cu bucate sănătoase din ingrediente ecologice. De la supe şi ciorbe până la deserturi, toate sunt gătite după reţetele bunicii.

către website

Intregiti aceasta imagine cu peisajul superb al Muntilor Apuseni, cu brazi verzi cat vezi cu ochii, cu apusuri de soare spectaculoase, cu un ceaun bine condimentat sau o paine rumena facuta in cuptorul de paine din curte

către website

Dincolo de tot peisajul și natura care se desfășoară în toată frumusețea ei în jurul locului, istoria și arhitectura unică a zonei Rimetea-Colțești, sunteți așteptați cu cele mai delicioase preparate tradiționale secuiești.

Bucataria noastra va imbie cu preparate alese, dintre cele mai variate mancaruri traditionale romanesti și armenești precum si specialitati din peste. Supa cu hurut, traditional armeneasca, este dovada unei retete apreciate si cu grija pastrate de-a lungul a numeroase generatii

către website

Restaurant cu specialitati tradiționale pregătite de gazde acasă dar și specialități internaționale, intr-un peisaj de poveste cu spații verzi de relaxare și odihna. Terasa are 80 de locuri în aer liber si 36 locuri acoperite și complexul dispune de un loc de joaca pentru copii – interior si exterior.

către website

În apropiere de Cluj-Napoca, Motel Gilău este locul ideal pentru turiştii care preferă o vacanţă la munte, odihnă şi recreere într-un cadru deosebit!

către website

Restaurantul cu preparate sănătoase ardelenești și a mâncărurilor preparate la ceau dispune de o terasa este extrem de primitoare și încăpătoare, există și o zonă de grill, iar în vecinătate se află podgoria Cramei La Salina.

către website

Restaurantul amenajat în stilul etnografic local al Tării Călatei oferă experiențe gastronomice traditionale specifice zonei.

către website