VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
5°C

Activități în jurul Clujului

Dacă doriți să vă relaxați în natură, să fiți activi sau să descoperiți specificul local din zona Clujului puteți alege una dintre activitățile de mai jos.

Dacă am face un top cu cele mai interesante activități în natură cu siguranță călăria, pescuitul, observarea animalelor sălbatice a păsărilor sau drumeția și camparea în natură ar fi cele mai cautate. Toate acestea se regăsesc la doar doi pași de Cluj-Napoca.

mai multe

Dacă îți planifici să faci o drumeție pe jos sau cu bicicleta pe munte sau la poalele munților sau doar în jurul Clujului, aici poți să găsești mai multe sugestii de trasee.

mai multe

Turism de aventură şi explorare pentru cei ce caută adrenalină sunt la îndemână tuturor în apropiere de Cluj-Napoca, de la alpinism, la speoturism, rafting, ture cu caiacul, zbor cu parapanta o varietate de activităţi te așteaptă să le experimentezi.

mai multe

Iarna în peisaje parcă desprinse din povești poți experimenta în jurul Clujului:
Schiatul,
Schiul de tură,
Snowboarding-ul,
Escalada pe gheața
Relaxare la ciubăr

mai multe

Locuri și activități pentru copii în apropiere de Cluj-Napoca, de la locuri de joacă la zooparcuri sau parcuri de distracție.

mai multe

Muzee și evenimente inedite lângă Cluj-Napoca

mai multe

Mirosul bunătăților de casă desăvârșite te poartă peste munți și văi și vei descoperii diversitatea culinară a rețetelor tradiționale din Transilvania.
Gusturile maghiare, săsești, armenești și cele românești s-au împletit armonios la Cluj pentru ca astăzi, noi să ne putem bucura de aceste arome și bunățăți locale.

mai multe

Clujul și împrejurimile sale îți oferă o serie de activități de petrecere a timpului liber de la degustarile de vinuri, picnicuri până la activități de agrement, golf sau echitație.

mai multe