VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
5°C

Activități – Ciclism și drumeție

Zona turistică Padiș este Paradisul carstic al României, și se află la confluența județelor Cluj cu Bihor în Munții Apuseni.

harți trasee de drumeție

În apropierea Clujului în zona montană Gilău-Muntele Mare puteți găsi peste 28 de trasee turistice de diferite grade de dificultate.

harți trasee de drumeție

Munții Trascăului reprezintă una dintre cele mai atractive destinații turistice din România. Din Rimetea pornesc trasee spre Piatra Secuiului și Colții Trascăului, din Colțești și Izvoarele pornesc trasee spre Cetatea Colțești, Vf. Ardașcheia și Ugerului, Cheile Siloșului, Cheile Plaiului și Cheile Bedeleului iar din Sălciua spre Poarta Zmeilor, cascada Șipote și Huda lui Papară.

harți trasee de drumeție

Pe traseele din masivul Vlădeasa puteți ajunge la Vârfurile Vlădeasa, Vârfuraşu, Buteasa, Pietrele Albe, Piatra Grăitoare, la Lacurile de acumulare Drăgan si Leşu, sau la cascadele Moara Dracului și Răchiţele.

harți trasee de drumeție

Sunt peste 100 de trasee pentru excurisii cu bicicleta in zona din apropierea Clujului.

harți trasee de bicicletă

Traseele tematice - reprezintă o experienţă valoroasă pentru educaţie pentru mediul încojurător, o lecţie în aer liber sau pur şi simplu o modalitate de a transforma o drumeţie obişnuită într-o experienţă interactivă. În Cheile Turzii, Turenilor sau la Sălciua putem găsi aceste poteci.

harți poteci tematice

Unele dintre cele mai frumoase trasee de via ferrata de la noi din țară le gasim lângă Cluj, în Cheile Turenilor și în Cheile Turzii unde pe parcursul traseului veti putea vedea cheile de jos din vale, de la mijlocul cheilor sau de deasupra lor.

harta traseu via ferrata