VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
1°C

Alte activități

Locuri frumoase ideale pentru picnicuri în apropierea oraşului Cluj-Napoca: Pădurea Făget, Pădurea Hoia-Baciu, Lacul Tarnița, Stufărisul de la Sic, Cheile Turzii sunt doar câteva dintre recomandările noastre.

Dacă vrei să practici un sport relaxant în apropierea Clujului există două cluburi de golf cu mai multe trasee diferite ca stil şi decor.
www.sungardenresort.ro/golf
www.transilvaniagolf.ro

Tradiția viticulturii din inima Transilvaniei este dusă mai departe intr-o serie de podgorii aproape de Cluj. Pentru o degusatare a vinurile cu gusturi unice poți să te aventurezi într-o drumeție la aceste crame ca experiența să fie completă. Vă recomandăm o degustare de vinuri la cramele din județul Cluj - Domeniile Vatra Roșia din Fizeșul Gherlii sau Crama La Salină de la Turda.

Harta zone viticole

Salina Turda este un loc de relaxare și o varianta excelenta pentru a petrece clipe frumoase împreună cu familia si prietenii. Printre activitățile de agrement în Salină sunt:
O călătorie pe roata panoramică – singuru carusel din lume care funcționează în subteran. Înaltă de 20 m, oferă o întreagă perspectivă asupra bogăției din subteran;
Minigolf – 6 piste diferite, cu crose pentru copii și adulți;
Bowling – două piste de mini-bowling;
Teren de sport – unde poți juca handbal, tenis de picior și badminton;
Biliard – 3 mese;
Tenis de masă – 6 mese, dotate cu accesorii;
Loc de joacă pentru copii, cu tobogane si minipanouri de baschet;
Plimbare cu barca pe lacul din mina Terezia – o plimbare relaxantă, într-un cadru unic, în subteran.

către website

Indiferent de vârsta și nivelul experienței dumneavoastră în echitație există în jurul Clujului mai multe centre unde se poate practica
Salina Equines Turda : www.salinaequines.ro
Napoca Sport Horse Sălicea www.napocasporthorse.ro
Wonderland Feleacu www.wonderlandcluj.ro/rad/echitatie/

Spa-ul și centrele wellness din oraș pot fi tratamentul perfect care vă va ajuta să vă relaxați. Acordați-vă puțin timp pentru sine în mod regulat pentru a rămâne sănătos!

către articolul din Blog