VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
16°C

Ești în căutarea unei escapade creative în inima Transilvaniei? Cluj-Napoca te așteaptă cu brațele deschise la Artivity, locul unde pictura devine o călătorie captivantă și plină de surprize. Într-o lume în care fiecare pensulă de vopsea aduce cu sine povestea unei noi aventuri artistice, te invităm să lași rutina deoparte și să te bucuri de o experiență inedită care îți va deschide porțile către lumea fascinantă a culorilor și a formelor. Află cum Artivity poate transforma fiecare moment într-o călătorie plină de bucurie și descoperire în acest oraș plin de viață!

Indiferent dacă sunteți un novice în ale picturii sau aveți deja experiență în artă, Artivity este locul perfect pentru a vă relaxa și a explora creativitatea fără nicio presiune. Primele 3 ediții ale atelierului s-au desfășurat în cadrul cafenelei Meron de pe strada Horea nr. 5, unde participanții au fost așteptați cu brațele deschise pentru a se bucura de o experiență memorabilă alături de prieteni sau chiar singuri.

Conceptul Paint & Sip este unul care a câștigat popularitate din ce în ce mai mare, combinând pictura cu savurarea unei băuturi delicioase, în acest caz, un pahar de prosecco. Odată ajunși la Artivity, veți primi toate materialele necesare pentru a vă exprima creativitatea, alături de un pahar de prosecco de bun venit. Cu zâmbetul pe buze și o atitudine deschisă, veți fi gata să vă lăsați inspirați de către propria voastră creație.

Sub îndrumarea talentatei pictorițe Alexandra Calistru, veți fi ghidați pas cu pas în procesul de creație, astfel încât chiar și cei fără experiență vor pleca acasă cu un tablou personalizat și cu amintirea unei seri relaxante și distractive.

Una dintre marile calități ale Artivity este că se adresează tuturor, indiferent de nivelul de abilitate în artă. Fie că sunteți un expert în arta picturii sau abia începeți să explorați acest domeniu fascinant, Artivity vă oferă oportunitatea de a vă descoperi talentele și de a vă relaxa în același timp.

În spatele experienței Artivity stă o viziune clară și pasionată. După cum declară creatoarea Artivity: “Am ținut foarte mult să aducem o experiență deja foarte populară în Belgia, Franța, Spania, și la noi la Cluj. Ne-am propus să oferim o activitate alternativă cluburilor și restaurantelor, pentru oamenii care vor să facă ceva creativ într-un context prielnic socializării. Vrem să promovăm activitatea manuală, deoarece permite relaxarea, dezvoltă abilități cognitive pe care nu le exersăm la serviciu, și ne permite să intrăm într-o stare de concentrare care ne eliberează de stresurile de zi cu zi. La sfârșit, participanții pleacă acasă cu tabloul pictat de ei, care cu siguranță va fi un punct de conversație interesant.”

Așadar, dacă vă aflați în Cluj și sunteți în căutarea unei experiențe inedite și pline de culoare, vă invităm să acceptați provocarea și să vă alăturați nouă la Artivity. Vă promitem că veți pleca acasă cu mai mult decât un simplu tablou – veți pleca cu amintirea unei seri magice și cu o doză de inspirație care vă va însoți mult timp de acum înainte. Pentru cei dornici să participe, toate detaliile privind locația, biletele și programul acestora sunt disponibile pe atât pe pagina oficială de Instagram, @artivity.ro, cât și Facebook-Artivity.ro. Acolo veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă alătura acestei călătorii unice în lumea artei și a creativității.

Articol realizat de :

Teodora Maria Bratu (studentă în anul III la specializarea Marketing, FSEGA)

Sursa foto: Artivity.ro