VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
10°C
După succesul expoziției „Space in the City” – o călătorie interactivă prin istoria explorării spațiului, care s-a prelungit până pe 13 iunie, Showtime Productions & Asociația Proexpo, vă invită să vă întoarceți în timp în lumea dinozaurilor la Living Dinosaurs Experience!
Str. Taietura Turcului nr.47
"Clujul nu are o singură istorie, ci mai multe. Putem vorbi despre istoria locului și istoria oamenilor, despre clădiri și demolări, despre evenimente sau personalități, despre cultură materială sau spiritualitate, despre conviețuire și tensiuni, despre glorie și declin, și despre câte și mai câte. Noi am ales să vorbim despre câteva dint...
Str. Constantin Daicoviciu, nr. 2
Vineri, 24 septembrie, ai o noapte plină de filme la Cinema Victoria: vizionează câteva dintre cele mai importante producții românești ale anului.
Bulevardul Eroilor Nr.51
Oameni faini, deșteptarea! Cluj Never Sleeps revine mai pregătit ca oricând. Sperăm că și voi!
Piața Unirii
După o lungă așteptare suntem încântați să anunțăm cea de a șasea ediție WineUp Fair in Transylvania. E timpul să lăsăm deoparte rigorile uneori prea rigide ale domeniului și să ne concentrăm pe stări, pe experiența simțurilor, ca o bucurie a momentului în care te lași cucerit de povestea vinului.
Piața Unirii 30, Cluj-Napoca 400000
Organizezi un eveniment?
Evenimentul tau nu este listat?