VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
-18°C
Stagiunea 2021/2022 se va deschide vineri, 24 septembrie, cu premiera spectacolului Trei surori de A.P. Cehov, în regia lui Răzvan Mureşan, cunoscut publicului clujean mai ales pentru „Trilogia Vişniec” – Spectatorul condamnat la moarte (2013), Richard al III-lea se interzice! (2015), Despre senzaţia de elasticitate când păşim peste cadav...
P-ţa Ştefan cel Mare nr. 2-4
"Opera Naţională Română din Cluj-Napoca este o instituţie culturală de rang european, afirmată drept contributor valoros al culturii române şi scenă care a susţinut şi promovat o întreagă galerie de artişti de excepţie, ce au dezvoltat ulterior cariere de notorietate şi apreciere universală. Ea se regăseşte în rândul principalilor promoto...
P-ţa Ştefan cel Mare nr. 2-4
"Teatrul Maghiar de Stat Cluj este un element determinant pentru identitatea culturală a oraşului, fiind totodată cea mai veche companie de teatru în limba maghiară, care funcţionează fără întrerupere de la înfiinţare. Începând din 2008 este membru al Uniunii Teatrelor din Europa."
Str. E. Isac nr. 26-28
"Mai multe invenţii ale lui Leonardo da Vinci sunt prezentate într-o expoziţie internaţională, deschisă vineri la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca."
Piața Lucian Blaga 1-3
"După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul “BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE” ajunge în România."
Strada Uzinei Electrice
"The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat că Sting va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă BT Arena pe data de 15 martie 2022, ora 19.00. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 12 noiembrie, ora 11.00, pe sting.iabilet.ro."
Strada Uzinei Electrice
Organizezi un eveniment?
Evenimentul tau nu este listat?