VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
13°C

Retro Party Romania

30-30/11
|BT Arena
Cel mai tare LIVE Retro Party Românesc al anului are loc în 30 noiembrie, la Cluj! Întâmpinăm Ziua Națională a României cu hituri românești din anii 2000, pe 30 noiembrie, de la ora 20.00, la BT ARENA - Sala Polivalentă din Cluj!
Strada Uzinei Electrice 13, Cluj-Napoca
Adună-ți gașca și hai să ne distrăm împreună alături de: - Zdob și Zdub - Akcent - Hara - Arsenium, ex-O-Zone - Dj Antenna - Invitați internaționali: Boney M Xperience

Vom sărbători Ziua României cu un „Buchet de Trandafiri” de la Akcent, cu „DJ Vasile” de la Zdob și Zdub sau „Dragostea din tei” în interpretarea lui Arsenium!

Iar trupa Boney M Xperience ne va teleporta în atmosfera anilor ’70-’80 cu ținute uluitoare și evident, muzica trupei Boney M! Vom fredona împreună „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon”, „Sunny” sau „Rasputin”.

Pentru un retro party așa cum se cuvine, DJ Antenna a pregătit un set de remixuri ale celor mai cunoscute hituri românești din toate timpurile.

Așa că Everybody in the casa mare aka BT Arena că Totaya Ye, cum zic cei de la Hara! Și tot ei zic să „Ne vedem la Cluj”!

Ia-ți chiar acum biletele la cel mai bun preț pentru tine și prietenii tăi și haideți la distracție!