VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
12°C

Rhythmic Gymastics Junior World Championships

07-09/07
|BT Arena
"În luna iulie, cele mai bune sportive ale gimnasticicii ritmice din toată lumea vor fi prezente la Cluj Napoca pentru a doua ediție mondială a Rhythmic Gymastics Junior World Championships. La eveniment s-au înregistrat deja peste 400 de gimnaste din 64 de țări, pregătite să parcurgă drumul spre performanță și să urce cât mai sus în top."
Aleea Stadionului 2
"În 2022, România a atins performanța istorică prin obținerea primei medalii de aur în proba individuală la Campionatele Europene din Israel la junioare, prin Amalia Lică. Mai mult decât atât, echipa României s-a întors de la Tel Aviv și cu medalia de argint pe echipe și medalia de bronz obținută de Christina Drăgan la minge. La campionatul mondial de la Cluj Napoca, România intră în competiție cu 2 gimnaste și un ansamblu. Concursul este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Premierile pentru echipe au loc sâmbătă și cele pentru individual și ansamblu au loc duminică."
PROGRAM
Vineri – Sâmbătă: Calificări
Duminică: Finale
PROBE
Individual:
Cerc
Minge
Măciuci
Panglică
Ansambluri:
5 corzi
5 mingi
Fii martor la cel mai magic eveniment sportiv al lunii iulie și vino la BT Arena să urmărești cum performanța depăşeşte imaginaţia.
Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit.
Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:
-Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail office@frgr.ro
-Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului
-Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primate
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.