VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
8°C

SLAVA UKRAINI! I Recital de muzică ucraineană

18-18/04
|Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Recital de muzică ucraineană cu acces gratuit pentru cetățenii ucraineni.
Piata Stefan cel Mare nr.2-4
Soprană: Anna Bondarenko (invitată) Soprană: Olga Ovcharenko (invitată) Mezzosoprană: Liza Kadelnik La pian: Adelina Sabău Regizor: Mihaela Sandu Scenograf: Magdy Hawash
Soliste ale Operei Naționale și Baletului din Odessa, Anna Bondarenko și Olga Ovcharenko au fugit din calea războiului, și după un drum riscant, au ajuns în siguranță la Cluj-Napoca. În semn de solidaritate, Opera Națională Română din Cluj-Napoca le oferă tot sprijinul pentru ca acestea să-și poată continua activitatea profesională și să beneficieze de tot ce au nevoie în această perioadă. Pentru cele două soprane însă, cel mai important este faptul că au posibilitatea de a colabora cu Opera Națională Română din Cluj-Napoca într-o serie de spectacole, în care vor putea transmite tot ceea ce simt, în cel mai emoționant mod.
Recitalul Slava Ukraini! stă mărturie la convingerea că muzica este limbajul universal al păcii, indiferent de perioadele pe care le traversează omenirea. Momentul va fi extrem de emoționant, observând cum muzica deschide dialogul pentru pace, depășind toate barierele și aducând speranța în suflete.