VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
5°C

Strada Potaissa – Piața de flori altfel 2022

10-13/06
|Strada Potaissa
Se spune că e cea mai frumoasă stradă din țară atunci când e plină de culoare. Între 10 și 13 iunie, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐢𝐬𝐬𝐚 se umple de flori cu parfumuri delicate, pentru al șaselea an la rând.
Strada Potaissa
Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori colorate de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente. Nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte în orice băutură ori preparat culinar. De asemenea, vei găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului.

Vino în al doilea weekend din iunie pe strada ta preferată să vezi, să înțelegi, să simți și să speri la transformare! Proiectul, inspirat de seria de evenimente street delivery, vrea pună în valoare strada uitată de lângă zidul cetății, pentru a testa reacția publicului la diverse modalități de transformare a zonei, în speranța că într-o zi acest lucru se va întâmpla definitiv.

Piața de flori altfel te așteaptă și cu workshop-uri despre sustenabilitate, cu acțiuni menite să aducă oamenii împreună, dar și cu muzică, voie bună și prieteni dornici să te revadă. Toată lumea are ceva de văzut pe Strada Potaissa.

Strada Potaissa – Piața de flori altfel este un eveniment prezentat de CEC Bank, realizat cu sprijinul financiar la Primăriei și Consiului Local Municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Visit Cluj.