VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
-4°C

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

26-31/12
|Cluj-Napoca
𝐺𝑎̂𝑛𝑑𝑢𝑙 𝑏𝑢𝑛 𝑠̦𝑖 𝑓𝑎𝑝𝑡𝑎 𝑏𝑢𝑛𝑎̆ 𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑜𝑛𝑢𝑙 𝑙𝑒 𝑎𝑑𝑢𝑛𝑎̆ Ce-ar fi viața noastră fără micile bucurii? Fără atmosfera Crăciunului? După un an în care am experimentat din plin asta și am avut acces la tot mai puține mici bucurii, evenimente, întâlniri cu cei dragi, Târgul de Crăciun revine în centrul Clujului. Într-o formă restrânsă și adaptată noilor condiții, dar cu dorința de a reuni gânduri și fapte bune pentru noi toți, participanți ajunși în piață sau spectatori online.
𝐃𝐢𝐧 𝟐𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝟑𝟏 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, Piața Unirii va fi locul unde își dau întâlnire faptele bune, cântecele de iarnă și poveștile la gura sobei. Aici va fi amplasată o 𝐫𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐚𝐧𝐨𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐨𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭̦𝐢𝐞 în care adulții și copiii vor putea admira zona centrală de la o înălțime de 24 de metri. Luminițe, muzică de Crăciun, căsuța Moșului, bradul împodobit, totul se vede minunat de la înălțime! 🎊 Apropo, Căsuța lui Moș Crăciun 🏠 îi așteaptă pe cei mici și mari în vizită în cel mai frumos loc de poveste, decorat de 𝐍𝐨𝐛𝐢𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐬𝐚, 𝐓𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦 𝐬̦𝐢 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐝𝐮𝐬̦𝐢𝐢 𝐦𝐨𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢. Un cadou oferit de 𝐍𝐀𝐆𝐀𝐑𝐑𝐎. Caruselul întregește și el atmosfera de poveste, iar colindele și cântecele de iarnă ne vor ajuta să intrăm în atmosfera de sărbătoare. 😍 𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐚̂𝐫𝐠, 𝑑𝑎̆𝑚 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑡 𝑖𝑙𝑢𝑚𝑖𝑛𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑠𝑎̆𝑟𝑏𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑜𝑟𝑎 18:00 și vă pregătim câteva surprize. 😍 𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟐𝟕 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, vă așteptăm la o 𝑝𝑖𝑒𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑡𝑒𝑎𝑡𝑟𝑢 𝑑𝑒 𝑝𝑎̆𝑝𝑢𝑠̦𝑖, pusă în scenă de 𝐀𝐧𝐢𝐦𝐚𝐫𝐭. 😍 𝐈̂𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟕:𝟎𝟎 ne vedem în jurul sobei, împreună cu 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭 si 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜 𝐏𝐮𝐩𝐩𝐞𝐭, să ascultăm 𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐬𝐨𝐛𝐞𝐢. Un gând bun oferit de 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐱𝐢𝐭. 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚̆𝐦 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐌𝐨𝐬̦ 𝐂𝐫𝐚̆𝐜𝐢𝐮𝐧 ✉️ Vă așteptăm la târg și dacă vreți să-i transmiteți ceva Moșului și, mai mult, puteți lăsa scrisori către Moș Crăciun pe care le puteți pune direct în urna Moșului. 🍫🍩🍢🥃 De la căsuțele amplasate în piață, vă puteți încălzi cu ceai sau vin fiert și veți putea gusta tot felul de bunătăți oferite de partenerii participanți la târg: ciocolată de casă, vată pe băț, kürtőskalács, gogoși, produse tradiționale din carne. În plus, veți găsi la târg decorațiuni și produse handmade și de artizanat, numai bune de făcut cadou celor dragi. 𝐅𝐚𝐩𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐬̦𝐢 𝐝𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐏𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢 La Târgul de Crăciun din acest an facem loc pentru multe #𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞𝐛𝐮𝐧𝐞. Unim, sub umbrela târgului, mai multe inițiative sociale și caritabile care au nevoie de ajutorul nostru și sperăm să putem ajuta împreună cât mai mult. Toți suntem invitați să ne implicăm, după putere și posibilități. 🎄 Târgul de Crăciun are loc în perioada 𝟐𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 - 𝟑𝟏 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 între orele 𝟏𝟏:𝟎𝟎 - 𝟐𝟏:𝟎𝟎 în 𝐏𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣.
𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐬̦𝐢 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆
Ne-am dori să putem fi toți împreună, așa cum v-am obișnuit din anii trecuți.
Din păcate, contextul actual nu ne permite acest lucru și suntem nevoiți să respectăm prevederile valabile în țara noastră.
Conform reglementărilor în vigoare și având în vedere contextul pandemic, accesul în Piața Unirii se poate face în limita a maxim 2.000 de persoane vaccinate sau trecute prin boală, pe baza certificatului verde care va fi scanat în zonele de acces.
Copiii sub 12 ani au acces fără certificat verde.
𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧 𝐜𝐚̂𝐭̦𝐢𝐯𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐝𝐮𝐬̦𝐢𝐢 𝐌𝐨𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢
În acest an, atât de greu pentru noi toți, vrem să-i menționăm pe partenerii care, în ciuda contextului vitreg, se implică și ne sunt alături. Ei sunt adevărați spiriduși ai Moșului.
Târgul de Crăciun 2021 este organizat de Bigtime Production Cluj Napoca, în colaborare cu Club Arena, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.
🔴 Acest eveniment este și mai jucăuș datorită 𝐍𝐚𝐠𝐚𝐫𝐫𝐨, 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐅𝐌, 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐮𝐬 𝐌𝐚𝐥𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚, 𝐍𝐨𝐛𝐢𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐬𝐚, 𝐓𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦, 𝐁𝐢𝐭𝐒𝐭𝐨𝐧𝐞, 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐱𝐢𝐭 𝐒̌𝐊𝐎𝐃𝐀, 𝐕𝐚̂𝐧𝐣𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞, 𝐌𝐞𝐫𝐚 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐬 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚, 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐢.
🟣 Cei ce ne ajută să dăm de veste despre târg în lung și-n lat sunt 𝐈𝐭𝐬𝐲 𝐁𝐢𝐭𝐬𝐲 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨, 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐓𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 – 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐭𝐚, 𝐏𝐚𝐩𝐫𝐢𝐤𝐚 𝐑𝐚́𝐝𝐢𝐨́ 𝟗𝟓.𝟏 𝐅𝐦 𝐊𝐨𝐥𝐨𝐳𝐬𝐯𝐚́𝐫, 𝐂𝐥𝐮𝐣𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐮𝐬 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐂𝐥𝐮𝐣.𝐜𝐨𝐦 – 𝐆𝐡𝐢𝐝 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥, 𝐞𝐂𝐥𝐮𝐣𝐞𝐚𝐧𝐮𝐥.𝐫𝐨, 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐮.𝐫𝐨, 𝐈 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐂𝐥𝐮𝐣𝟒𝐞𝐯𝐞𝐫, 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬, 𝐂𝐢𝐮𝐥𝐞𝐚.𝐫𝐨, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐍𝐨𝐰.