VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
12°C

Zilele Clujului 2022

06-09/10
|Cluj-Napoca
Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat.
Cluj-Napoca
Ediția aniversară - ediția a 10-a - a Zilelor Clujului va fi o sărbătoare a întregii comunități, printr-un program conturat de toți actorii sociali prezenți în viața culturală a orașului şi nu în ultimul rând de cetăţenii orașului.
Parada Zilelor Clujului este deja un simbol al orașului. La fiecare ediție dacii, romanii, gladiatorii, majoretele, sportivii, centrele culturale, statuile vii, actorii stradali cu personaje aduse la viață și mulți, mulți oameni debordând de fericire pot fi văzuți colorând zona centrală a Clujului.

 

Treasure Hunt – Descoperă comorile Clujului: Cel mai mare concurs de „vânătoare de comori” din ţară, la Zilelor Clujului. Înscrieri online până în data de 4 octombrie 2022.
Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Romania – Your Lifetime Experience (RYLEx) din Cluj-Napoca si cu sprijinul Betfair Romania Development, păstrează tradiţia și organizează cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară, în cadrul Zilelor Clujului. Premiul cel mare al ediției aniversare este în valoare de 1000 de euro, locul 2 si 3 in valoare de 600 de euro, respectiv 300 de euro.
Înscrieri aici: formular inscriere
Concursul se desfăşoară în două etape:
– Prima etapă a concursului se desfăşoară în data de 8 octombrie 2022;
– Cea de-a doua etapă a concursului, MAREA FINALĂ, se desfăşoară în data de 9 octombrie 2022.