VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
15°C

Închirieri biciclete

Serviciul disponibil incepand cu 1 martie 2009.
Pretul informativ este de:
50 lei / 24 ore / city bike. (12 euro)
86 lei / 24 ore / MTB (20 euro)
15 lei / 24 ore / casca (5 euro)
Preturile sunt negociabile in functie de conditiile de inchiriere.

mai mult localizare

Vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente pentru sporturi în aer liber, vă consultăm la luarea unei decizii și garantăm calitatea echipamentelor oferite.

mai mult localizare

Închiriere gratuită de biciclete pentru clienți;
Taxa de 20 lei/zi pentru persoanele care nu sunt cazate în hostel.

mai mult localizare

Poți alege să explorezi orașul la pas ori să te urci în mașină să descoperi zonele ferite de agitația urbană, dar eu tind să cred că cel mai bine te bucuri de natură în șaua unei biciclete. Nici măcar nu e nevoie să deții un astfel de vehicul, mai ales când Maros Bike sunt pregătiți să-ți ofere spre închiriere modele diverse, potrivite pentru nevoile tale.

mai mult localizare

Transilvania eXtreme Adventures va pune la dispozitie spre inchiriere biciclete Mountain Bike Hardtail DHS complet echipate! Bicicletele sunt destinate spre inchiriere atat persoanelor fizice sau grupurilor de persoane cat si firmelor pentru diferite evenimente, iar pentru doritori se poate pune la dispozitie contra cost si ghid pentru turele organizate atat in Cluj-Napoca cat si pe trasee inafara oraselor precum si transportul bicicletelor in locul stabilit.

mai mult localizare

Închiriază acum o bicicletă electrică pentru tine sau pentru plimbări cu prietenii tăi. Ia-ți bicicleta ta 100% electrică chiar acum! RentE este distractiv, ușor de folosit și 100% prietenos cu mediul!

mai mult localizare

Închiriază aici trotinete și biciclete electrice

mai mult localizare

Vrem să îți dăm un motiv bun să ieși în natură, în zona Clujului și să rămâi cu niște amintiri mișto la sfârșitul zilei.

Hike with a bike and experience nature!

mai mult