VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
26°C

Închirieri motociclete

Închiriază o motocicletă sau un scooter în Cluj-Napoca.

Prindeți zborul către Cluj sau Târgu Mureș pentru a fi colectat de la aeroport și transferat cu mașina la garaj, colectați motocicleta completă cu un rezervor plin de combustibil și bucurați-vă de una dintre cele mai bune zile din viața dvs., prindeți zborul de seară înapoi și fiți acasă la timp pentru cină!

mai mult localizare

Rent a Vespa Cluj este o modalitate excelentă de a explora Clujul pe 2 roți în lung și-n lat alături de prietenii tăi.

Urcă-te pe șaua unui scuter Vespa LX sau ET2 cu motoare de 50 cc ce pot fi conduse cu permis categoria B sau Am și explorează cele mai atractive obiective turistice precum: Grădina Botanică ,,Alexandru Borza”, Parcul Central ,,Simion Barnuțiu”, Parcul Cetățuia unde poți savura o cafea ce vine la pachet cu o priveliște superbă. Aventura începe pe străduțele înguste și se termină în miez de noapte în Piața Unirii la concertul tău preferat. Le poți închiria cu ora, ziua, zilele sau cât vrei tu.

mai mult localizare

GoGreen oferă turiștilor și localnicilor servicii de închirieri scutere electrice cât și tururi ghidate în Cluj-Napoca. Totodată, ridică un semnal de alarmă asupra nivelului de poluare din orașele aglomerate, ajutând la identificarea și combaterea acesteia.
Misiunea noastră este de a inova metoda tradițională de vizitare a unui oraș într-un mod ecologic și sustenabil prin intermediul ofertei noastre de scutere electrice.

mai mult localizare

Am început Riderly pentru a face experiența închirierii unei motociclete - Uimitoare 🤩

Am călătorit în peste 16 țări cu motocicleta, benzină ne trece prin vene, și am înghițit nenumărate insecte.

... deci știm câte ceva despre ce ar trebui să fie mersul cu motocicleta.

mai mult

BMW GS 1250 motorcycle tour and rental agency in Cluj Napoca , Transilvania.

Alege sa inchiriezi unul din motoarele noastre BMW GS 1250 Full dotate , model 2023 sau vino cu noi intr-unul din tururile noastre sa explorezi Romania pe doua roti. Avem ghizi experimentati,cele mai bune motociclete si multe accesorii care sa iti transforme calatoria pe doua roti intr-o amintire de neuitat.

+40 728 159 201
contact@moto-moto.ro

Website localizare