VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
5°C

Relaxare SPA & Wellness

      

 

Lasă-te răsfațat și relaxează-te la o piscină, la un centru spa sau wellness în timpul vizitei tale la Cluj.

 

Mai jos aveți câteva recomandari de relaxare.

În spațiul SPA & Wellness vei găsi un mediu fascinant, cu tot ce dorești pentru o zi relaxantă, dar activă.
Facilități:
Piscină
Fitness
Saună (umedă și uscată)
Masaj
Health Bar
Foto si texte : ramadacluj.ro

programari online

SunGarden Golf & SPA Resort o oază de liniște și relaxare, în mijlocul unui peisaj natural, ce va oferă acces la piscine interioare și exterioare, la baia turcească, la o peșteră și 5 tipuri de saune proiectate de designerul de renume mondial Alberto Benfica și multe zone de reconectare cu grupul, familia, persoana iubită sau cu tine însuți.
Text si foto sungardenresort.ro

către website

Aquina Spa te asteapta cu piscina, jacuzzi, sauna, fitness, masaj, hamam, baie de aburi, salina si zona de relaxare, toate la un pret accesibil tuturor persoanelor

către website

Situat la ultimele două nivele ale Hotelului DoubleTree by Hilton CITY Plaza, cu o panoramă superbă asupra orașului și o atmosferă caldă și tonifiantă, Salute Per Aqua SPA este un spațiu dedicat în întregime relaxării.
Foto si texte: www.hilton.com

către website

La Wonderland SPA – te vei putea răsfăța și relaxa în piscină, jacuzzi, saună finlandeză sau hammam (baie de aburi / saună umedă).
Foto si text wonderlandcluj.ro

către website

La Serenity Flot Relax Center poți încerca terapia prin plutire care este un mijloc incredibil pentru o relaxare profundă, atât psihică cât și fizică. Prin intermediul serviciilor complementare pe care le oferim (masaj, sauna, yoga, psihoterapie, jacuzzi, oxygen bar, sound & light therapy etc.) Serenity este oaza ta de relaxare în mijlocul orașului agitat.
Foto si text serenityfloat.ro

către website

Terapiile corporale efectuate de către terapeute din Asia (respective Bali și Filipine), calificați, vă întâmpină cu o gamă largă de masaje terapeutice: tradițional balinez, tradițional filipinez, Stone Massage, Lomi-Lomi, Relax & Aromatherapy, Deep Tissue, masaj de cuplu, masajul regelui/reginei.
Foto texte luxuryspacluj.ro

către website

Centrul Thai Therapy este locul unde vei fi transpus într-o stare de relaxare profundă, unde te vei redescoperi şi te vei reconecta cu sinele tău interior.

Arta masajului şi a medicinii Thai este o metodă străveche angajată în a combate problemele de sănătate, menţine lejeritatea în mișcare şi aduce beneficii longevităţii şi calităţii vieţii prin susţinerea unui sistem imunitar puternic!
Foto text thaitherapy.versum.com

către website