O vacanță de neuitat presupune ca turistul să interacționeze cât mai mult posibil cu localnicii, luând parte la activitățile și obiceiurile cumunității. Iar mâncarea tradițională din Cluj-Napoca nu trebuie evitată sub nicio formă!
În municipiul Cluj-Napoca găsiți peste 400 de unități de alimentație publică ce vă oferă gustări pe diverse bucătării și specificuri culinare, fie că doriți ceva tradițional românesc-ardelenesc sau european, asiatic, etc., fie ceva vegetaria-vegan, mai mult ca sigur că veți găsi preparate pe placul dumneavoastră.
Ghidul de restaurante Gault & Millau, ediția 2019 pentru România, selectează în Cluj-Napoca 22 de restaurante, Clujul devenind cel de-al doilea oraș gastronomic al țării, după București. Din cele patru restaurante din România care au primit un scor de 15 puncte și trei bonete, două sunt din Cluj-Napoca: Baracca și Fragment.

Mai jos puteți consulta o listă cu o parte dintre restaurantele din Municipiul Cluj-Napoca, cu posibilitatea de filtrare după specificul acestora.