VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
16°C

Aroma Restaurant

Povestea noastră începe în 2003, într-o perioadă în care gastronomia Clujeană nu cunoștea o asemenea popularitate. Un restaurant își așeza fundația în Livada Palocsay, mizând pe o panoramă unică asupra orașului.

Calea Turzii 329
J-D: 13:00 - 23:00

Restaurantul dispune de mai multe saloane și zone:

– Salonul Șemineu – Datorită compartimentării modulare, salonul Șemineu poate fi împărțit în două săli cu capacitate mai mică sau un salon cu o capacitate de 110 persoane. Salonul are o terasa generoasă de unde se poate admira tot Clujul.

– Salonul Mov – Salonul Mov se află în incinta clădirii principale la parter. Salonul este decorat în stil neoclasic cu accente de mov și bej cu candelanbre de cristal. Echilibrat și functional, salonul este gata oricând să găzduiască evenimente. Un aspect important de menționat este că scaunele nu necesită huse. Salonul are o poziție excelentă cu acces facil către terasa de la parter și grădina principală astfel putem găzdui evenimente de exterior în perioadele mai calde.

– Sala Sara – Sala SARA este una din cele mai elegante săli de evenimente cu tradiție din Cluj. Candelabrele de cristal și geamurile spațioase alături de decorul în culori neutre fac ca sala  să fie ușor adaptabilă  preferințelor clientilor noștri. În aceasta sală se pot organiza nunți de până la 250 de persoane, dar și gale fastuoase de business. Din sală se poate ieși pe o terasa generoasă de unde se poate admira tot Clujul.

– Crama Aroma – Crama Aroma a fost construită în 2018  special pentru a fi folosită pentru evenimente exclusiviste de business sau aniversări private. În cramă se pot organiza evenimente corporate cu un meniu special și cu degustare de vin. Sala are o capacitate de 50 de persoane și este utilata cu mese și scaune usor adaptabile pentru orice eveniment.