VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
13°C

Da Pino

Da Pino este, înainte de orice, o poveste. Născută din pasiunea pentru gastronomie și din dorința de a împărtăși o experiență culinară deosebită cu toți cei entuziasmați să o trăiască, alături de cei care i-au dat viață.

Strada Universității nr. 8
Luni - Vineri: 08:00 - 23:00
Sâmbătă - Duminică: 09:00 - 23:00

Da Pino Bistro este dedicat tuturor celor care apreciază o masă delicioasă, servită în tihnă, cu preparate făcute în casă. Paste proaspete, preparate din carne fragedă, sandwich-uri gustoase, deserturi îmbietoare, cafea cu arome revigorante, vinuri alese – toate sunt incluse în meniul Da Pino Bistro, tocmai pentru a crea senzația de experiență veritabilă, complexă și deosebit de ofertantă, în toate și fiecare dintre aspectele sale.

Totodată, locația de pe strada Universității 8, situată în centrul istoric al municipiul Cluj-Napoca, pune la dispoziția celor care ii trec pragul o varietate bogată de produse, alimente, ingrediente și chiar preparate. O masă pe cinste, urmată de o mini-sesiune de cumpărături de bunătăți italienești – pasionații de gastronomia de calitate vor recunoaște, desigur, o asemenea oportunitate. Da Pino Bistro v-o oferă cu drag.