VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
6°C

Restaurant ROD

Îţi propunem o călătorie gastronomică. Vei străbate peisajul ingredientelor de origine românească prin intermediul preparatelor internaţionale mereu proaspete şi gătite cu pasiune.
De-a lungul traseului marcat de un meniu variat şi surprinzător, dorului de origini româneşti îi vor răspunde farfurii pline de vitalitate urbană, ce se ridică la standarde internaţionale.

Calea Turzii 160
Luni - Duminică: 09:00 - 23:00

ROD este mai mult decât un restaurant, e un concept creat pe câteva coordonate: ingrediente româneşti, locale, zonale, pe cât se poate ecologice, furnizori de încredere, pasiune, responsabilitate, calitate. Elementele naturale, terasa verde, confortabilă şi ambianţa relaxată, mixate cu elemente urban-minimaliste, sunt detaliile rafinate ale unui spaţiu prietenos. Personalul atent şi profesionist, pasiunea pentru detalii şi preparatele impresionante întregesc un spaţiu în care ţi se face dor să revii.

ROD este restaurantul din Cluj unde poveştile au gust, iar amintirile sunt de neuitat.

Natura este vedeta şi pe ea o dăruim în fiecare farfurie, unde gustul e asezonat cu emoţia, iar aroma cu bucuria unor preparate care te duc cu gândul la copilărie. Tot ele te şi aduc înapoi, pentru că fiecare preparat care porneşte de la un concept tradiţional e reinventat şi adus într-o nouă dimensiune.