VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
20°C

Ristorante Exclusive

Dacă sunteți în căutarea unor experiențe inedite sau unice chiar, Ristorant Exclusive Cluj este locul unde ar trebui să mergeți măcar o dată.
Despre specificul culinar al regiunii Calabria se poate spune că reprezintă chintesența arealului gastronomic mediteranean. Dacă nu ați explorat zona Lamezia Terme sau Messina, Ristorant Exclusive vă oferă ocazia să faceți acest lucru chiar în centrul Clujului și vă așteaptă pe strada Napoca numărul 6 să descoperiți gusturi, arome și combinații așa cum nu se mai găsesc în oraș.

Strada Napoca 6
Luni: Închis
Marți - Joi: 13:00 - 22:00
Vineri - Sâmbătă: 13:00 - 23:00
Duminică: 13:00 - 22:00

Restaurantul excelează în prepararea peștelui, a fructelor de mare, a pastelor și a deserturilor italiene oferind o maiestuoasă și aromată incursiune în bucătăria Italiei. Produsele sunt proaspete, aduse direct din peninsula italică. De asemenea, iubitorii de deserturi vor găsi aici o selecție a celor mai iubite deserturi italiene, preparate după rețetele originale într-o interpretare aparte.

Unicitatea acestui restaurant este oferită și de selecția unică de vinuri italiene, aduse de la cele mai renumite crame de pe cuprinsul peninsulei. Dacă doriți ceva cu adevărat special, puteți încerca specialitatea bucătarului – Tagliolini astice – acompaniat de un pahar de prosecco Astoria Galie D.O.C Treviso.