VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
15°C

Vărzărie

Situată în inima Clujului încă din anul 1967, Vărzăria Eroilor din Cluj rămâne emblema populară a specialităților tradiționale ardelenești, cu rețete și bucate păstrate de la străbunicii noștri și servite cu drag și bucurie pentru tine, cel care locuiești dintotdeauna în Cluj sau doar ești trecător prin urbea noastră.

Bulevardul Eroilor 37
Luni - Duminică: 10:00 - 21:00

Vărzăria de pe Eroilor 37 există de 53 de ani și parcă timpul nu a pus stăpânire pe ea. Scopul nostru a rămas același încă de la începutul existenței noastre, acela de a oferi consumatorilor cea mai bună Varză a la Cluj și cel mai bun Vargabéles. Bucătăresele noastre gătesc cu drag după principii vechi de zeci de ani, cu ingrediente naturale, arome autentice, răbdare și o servire simplă ca pe vremuri.

Dacă treci pe lângă Vărzăria Eroilor, vei vedea la mase o combinație inedită de tineri de toate tiputile, părinți și copii, cupluri de vârstnici sau doritori de gustul tradițional rămas neschimbat.

Ei bine, nu uita să te oprești și tu pe la noi, să îți bucuri poftele, nu neaparat cu preparate pe bază de varză. Poate că o ciorbă de burtă, un lucicoș cu costițe de porc, o porție de fasole cu ciolan sau un Vargabéles adevărat te vor face să te uiți la Vărzărie cu mai multă bucurie, ori de câte ori treci pe lângă noi.