VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
25°C

Taxi

Utilizați serviciile de taxi alegând dintr-o vastă listă de companii și furnizori.

Tel: +40-264-943
Am pus pe roate Clima Taxi cu dorința ca, în timp, taximetria să devină un brand al Clujului. Un oraș de cinci stele precum al nostru merită să aibă servicii de cinci stele, iar noi suntem gata și, în același timp, știm să le oferim.

mai mult

Tel: +40-264-947
Daniel Taxi pune la dispoziția noastră un număr de peste 350 de autoturisme care vin să ne ajute la orice oră din zi și din noapte. În pas cu cerințele moderne, și aceștia au conceput o aplicație care facilitează legătura dintre șofer și client și care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.

mai mult

Tel: +40-264-946
Diesel taxi este cea mai veche firma de taximetrie din Cluj. Raspunde prompt NON-STOP.

mai mult

Tel: +40-264-953
O calatorie frumoasa si multe povesti de succes din Cluj si despre clujeni, intr-o perioada de aproape 15 ani in care orasul a crescut, a evoluat si a devenit noua metropola IT, asa cum este cunoscuta acum!

mai mult

Tel: +40-264-949
Taxi NOVA este prima companie de taximetrie din Cluj-Napoca. Noi va oferim servicii de cea mai buna calitate!
Promptitudine, siguranta si confort - totul la nivelul asteptarilor dumneavoastra!

mai mult

Tel: +40-264-942
În caz că vremea de afară reprezintă o piedică pentru tine, cu siguranță nu va fi o provocare pentru șoferii de taxi, aceștia venind să te salveze și să te ducă la destinație și în cele mai grele condiții meteo.

Tel: +40-264-948
ProRapid Taxi va ofera servicii de transport in regim taxi in municipiul Cluj-Napoca. Experienta in domeniul taximetriei ne pozitioneaza la un nivel superior in ceea ce priveste profesionalismul,calitatea si respectul serviciilor oferite. Ne mandrim cu un parc auto de masini foarte bine intretinute,din care peste 70% sunt de provenienta straina cu un grad ridicat de siguranta si confort ,soferi profesionisti si manierati cu o vasta experienta in domeniul taximetriei.

mai mult

Tel: +40-264-914
The Good Cab este cel mai nou Dispecerat din Cluj-Napoca !
Dorim sa oferim clientilor un serviciu profesional, la cele mai inalte standarde.

mai mult

FREE NOW este leaderul european al mobilității urbane. Aplicația funcționează în peste 100 de orașe din Europa cu peste 14 milioane de pasageri și mai mult de 100 000 șoferi. Aplicația FREE NOW nu este despre a ajunge de la punctul A la punctul B, ci despre a te elibera de grijile tale în călătorii.

FREE NOW face parte din grupul Daimler și BMW format în februarie 2019.

mai mult