VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
13°C

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții de funcționare a site-ului „Visit Cluj” – aparținând Primăriei Municipiului Cluj-Napoca

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREZENTATE ÎN CONTINUARE. ACESTEA CONȚIN INFORMAȚII IMPORTANTE CU PRIVIRE LA DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ. 

 1. DESPRE SITE

Site-ul „Visit Cluj” reprezintă o modalitate de promovare turistică a municipiului Cluj-Napoca. Cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de accesat și utilizat, site-ul este disponibil în varianta web dar și pe dispozitivele mobile, indiferent de sistemul de operare. „Visit Cluj” este oferit de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca și dezvoltat de Sports Playfield. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro.

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE

Prin folosirea site-ului „Visit Cluj” acceptați și sunteți de acord să acceptaţi aceşti Termeni și condiții de funcționare. Primăria Municipiului Cluj-Napoca poate să modifice acești Termeni și condiții de funcționare oricând, cu scopul de a îmbunătăţi serviciul. Prin continuarea folosirii site-ului „Visit Cluj”, după ce sunt efectuate schimbări ai acestor Termeni și condiții de funcționare, sunteți de acord să acceptaţi acele schimbări.

În cadrul site-ului „Visit Cluj”, termenul „Utilizator” reprezintă orice persoană fizică care accesează conținutul pus la dispoziție de către deținătorul site-ului, anume Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

 1. LIMITAREA FOLOSIRII site-ului

Site-ul „Visit Cluj” este destinat persoanelor care doresc să afle informații turistice despre municipiul Cluj-Napoca.

 1. CONFIDENȚIALITATEA ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice informație pusă la dispoziție de către dumneavoastră sau colectată de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca atunci când folosiți site-ul „Visit Cluj” este supusă Politicii de Confidențialitate a „Visit Cluj”, ai cărei termeni sunt incluși în acești Termeni și Condiții de funcționare. site-ul „Visit Cluj” poate stoca informații cu caracter personal (provenite din conturile prin care dumneavoastră vă autentificaţi pentru a avea acces la site (nume, prenume, e-mail, identificator telefon, IP, cookies), precum și informaţiile privind localizarea telefonului dumneavoastră.

Prin utilizarea site-ului și furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ați fost informat și v-ați exprimat acordul în mod explicit și fără echivoc ca site-ul „Visit Cluj” să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal.

Site-ul „Visit Cluj” asigură păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate pentru accesul la site și/sau pentru utilizarea acestuia. Această obligație nu se aplică în cazul oricărei informații dezvăluite de utilizatori către terți.

Site-ul „Visit Cluj” prelucrează datele cu caracter personal și informațiile deținute/transmise de către dumneavoastră cu bună credință, asigurând respectarea dreptului la viața privată și a legislației în vigoare.

„Visit Cluj” nu își asumă răspunderea pentru exactitatea datelor neactualizate de către dumneavoastră.

Orice încercare de a utiliza datele personale ale altui utilizator este strict interzisă, fiind considerată o tentativă de fraudă și va fi sancționată conform prevederilor legale. 

 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și/sau licențiatorii săi sunt unicii proprietari ai site-ului „Visit Cluj”, ceea ce include orice software, domeniu și conținut pus la dispoziție prin intermediul site-ului sau paginilor de social media. „Visit Cluj” este protejat de drepturile de autor din România. Aceasta se poate folosi doar în scopuri personale și necomerciale, iar „Visit Cluj” va acorda o licență limitată în acest sens. Orice folosire neautorizată a site-ului „Visit Cluj” va înceta licența limitată pusă la dispoziție de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Grafica, logo-urile, imaginile și numele serviciilor legate de site-ul „Visit Cluj” nu pot fi folosite fără acordul scris al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Toate celelalte mărci înregistrate ce nu sunt proprietatea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și apar în site-ul „Visit Cluj”, sunt proprietatea respectivilor proprietari ce pot fi sau nu asociați cu sau sponsorizați de „Visit Cluj”.

 1. UTILIZAREA site-ului

Prin utilizarea site-ului „Visit Cluj”, sunteți de acord să nu încărcați, postați, trimiteți e-mail sau transmiteți orice material ce conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe destinate să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicație asociat cu site-ul „Visit Cluj”. De asemenea, sunteți de acord să nu interferați cu serverele sau rețelele ce au legătură cu site-ul „Visit Cluj” sau să nu încălcați nicio procedură, politică sau regulament al rețelelor ce au legătură cu site-ul „Visit Cluj”. De asemenea, sunteți de acord să nu:

 1.           pretindeți că sunteți altă persoană în timp ce folosiți site-ul „Visit Cluj”;
 1.           folosiți site-ul „Visit Cluj” în scopuri ilegale;
 1.           revindeți sau exportați software-ul asociat cu site-ul „Visit Cluj”.

„Visit Cluj” nu promovează și nu recomandă sau tolerează folosirea site-ului în timpul activităților care ar putea pune viața utilizatorilor în pericol, cum ar fi conducerea de vehicule. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul „Visit Cluj” în timpul desfășurării unor astfel de activități; „Visit Cluj” nu este responsabilă pentru utilizarea site-ului în astfel de condiții, utilizarea se va realiza pe propria răspundere.     

 1. SITE-URI ALE ALTOR TERȚI

Site-ul „Visit Cluj” poate conține link-uri către site-urile web ale unor părți terțe sau programe ce nu sunt controlate de către sau asociate cu „Visit Cluj”. Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu este responsabilă pentru conținutul, ofertele sau politicile de confidențialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fără a se limita la, răscumpărarea ofertelor de către dumneavoastră sau refuzul comerciantului de a onora orice ofertă. Relația dumneavoastră cu site-urile părților terțe se desfășoară doar între dumneavoastră și respectivele părți terțe.

 1. COSTURILE DE UTILIZARE ALE site-ului „Visit Cluj”

Primăria Municipiului Cluj-Napoca vă pune la dispoziție site-ul „Visit Cluj” în mod gratuit. Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu este responsabilă de percepția unor costuri suplimentare atunci când utilizați „Visit Cluj”. În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet WiFi sau de date mobile. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastră. Este posibil ca site-ul „Visit Cluj” să nu fie accesibil în unele țări, acest lucru depinzând de compatibilitatea site-ului „Visit Cluj” cu alte rețele străine. Posibilitatea de a utiliza site-ul „Visit Cluj” poate fi restricționată sau prejudiciată atunci când folosiți opțiunea de roaming în străinătate.

 1. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PUSE LA DISPOZIȚIE

Prin acceptarea condițiilor expuse, sunteți de acord ca „Visit Cluj” să utilizeze orice comentarii, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți către „Visit Cluj” fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de marketing precum și crearea sau îmbunătățirea site-ului „Visit Cluj”.

 1. GARANȚIE ȘI RĂSPUNDERE

Primăria Municipiului Cluj-Napoca furnizează site-ul „Visit Cluj” ca atare și fără nicio condiție expresă, implicită sau statutară. Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiune apărută în cadrul site-ului „Visit Cluj”, orice defecțiune, întârziere sau întrerupere apărută în cadrul site-ului „Visit Cluj”, orice pierdere sau defecțiune ce reiese din utilizarea site-ului „Visit Cluj”, orice defectare a telefonului dumneavoastră mobil, sau orice manieră de a utiliza site-ul „Visit Cluj” de către utilizatorii acesteia. Primăria Municipiului Cluj-Napoca își rezervă dreptul de a furniza site-ul „Visit Cluj” la discreția sa.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, asociații, administratorii, reprezentanții, angajații (împreună sau individual) nu vor fi responsabili în niciun caz pentru eventuale daune sau orice prejudiciu, de orice fel, direct sau indirect, ce reiese din utilizarea sau are legătură cu site-ul „Visit Cluj”, chiar dacă posibilitatea daunelor sau a producerii prejudiciului a fost menționată sau nu.

 1. RECLAMAȚII

Prin agrearea acestor termeni și condiții sunteți de acord ca orice reclamație, dispută sau controversă (atât ca prejudiciu sau altfel, chiar dacă sunt deja prezente sau viitoare, incluzând cele stabilite de lege, drept comun sau reclamații echitabile) între dumneavoastră și „Visit Cluj” ce reiese sau are legătură cu acești Termeni și Condiții de funcționare, interpretarea sau încălcarea acestora vor fi guvernate și rezolvate în conformitate cu legile din România, competența de soluționare aparținând instanțelor de la sediul deținătorului site-ului „Visit Cluj”.

 1. FOLOSIREA UNUI LIMBAJ LICENȚIOS

Orice deviere în afara obiectului de activitate al site-ului, folosirea de cuvinte obscene, atacul la persoană, afisarea de anunțuri sau mesaje publicitare, precum și proferarea de jigniri, trivialități și injurii aduse unor persoane, care au scris un comentariu, sau oferă răspunsurile de specialitate pe site-ul „Visit Cluj” vor fi sancționate prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a utiliza site-ul, prin blocarea IP-ului folosit.

 1. GENERALITĂȚI

În cazul în care orice prevedere conținută în acești termeni și condiții de funcționare este considerată invalidă sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulată, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile în continuare. Titlurile au doar scop de referință și nu definesc, limitează, interpretează sau descriu scopul acelei secțiuni. Incapacitatea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a îndeplini una dintre prevederile acestor Termeni și Condiții de funcționare nu va constitui renunțarea la acea prevedere sau la oricare alta.

 1. CONTACTAȚI-NE

În cazul în care aveți întrebări referitoare la acești Termeni și Condiții de funcționare sau descărcarea și/sau folosirea site-ului „Visit Cluj”, nu ezitați să ne contactați la office@visitcluj.ro