Ai crezut că timpul curge ireversibil? Ei bine, poți sfida legile timpului la Joben Bistro, un loc magic în care te întorci în universul feeric al lui H.G. Wells și Jules Verne. Inițial, cârciuma a fost concepută în spiritul designului industrial, dar obiecte aparent nesemnificative -junk- ne-au făcut să ne dăm seama care ar fi atmosfera potrivită acestui loc. Jucăușul și-a făcut loc în imaginația noastră, încurajându-ne să ne jucăm cu obiecte, texturi și mai ales cu iluminarea ambientală. Deci, am deviat constant spre steampunk. Stilul și-a pus amprenta asupra acestui loc, dându-l la viață și ducându-i pe vizitatorii noștri în vremuri de fantezie.

S-au folosit elemente 60% steampunk, 30% industriale și 10% elegante cu tematică clasică pentru a calma abundența de detalii din bar. Spatiul este impartit in 3 incaperi relativ diferite: zona de intrare in care se foloseste caramida de acoperire, zona de bar si camera neagra. Iluminatul conferă o notă rafinată locului, precum și mobilierului. Deoarece numele barului este

 

„Joben” (pălărie de top), un motiv pe care l-am folosit pentru dispozitivele de iluminat. Procesul poate fi văzut ca o piesă de teatru și vă așteptăm să îl urmăriți derularea. Jos pălăria!