VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
6°C

Cel mai mare și mai distractiv concurs de Treasure Hunt a ajuns la cea de-a XI-a ediție. Competiția se va desfășura ca și până acum în cadrul Zilelor Clujului, în perioada 20-21 mai 2023.

„Treasure Hunt” este concursul care îmbină cunoştinţele despre Cluj-Napoca cu ingeniozitatea, distracţia şi spiritul de echipă şi dezleagă misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori. Aceştia vor căuta comorile Clujului pe trei trasee diferite, având de trecut mai multe probe incitante şi distractive.

     

Concursul se va desfăşura în două etape. Prima etapă, de sâmbătă 20 mai 2023, va reuni la startul competiţiei 180 de participanţi împărţiţi în 60 de echipe mixte. Cea de-a doua etapă se va desfăşura duminică, 21 mai 2023, şi va avea ca participanţi finaliştii în număr de 60 de competitori.

Pe lângă aventură și distracție, participanții vor concura pentru marele premiu de 1500 euro. Echipele ajunse pe locurile 2 și 3 vor fi premiate de asemenea cu 1000, respectiv 500 de euro. Pe lângă aceste premii vor mai fi si alte premii surpriză !!

 

Înscrierile se pot face până în data de 15 mai 2023 la Centrul de Informare Turistică, bld Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca sau online la adresa acesta.

Inainte de a incepe procesul de inscriere, va rugam sa cititi cu atentie regulamentul concursului disponibil pe www.zileleclujului.ro, sectiunea dedicata concursului Treasure Hunt.

Consultă programul complet, pe ore, pe www.zileleclujului.ro.