VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
19°C

Cel mai mare și mai distractiv concurs de Treasure Hunt a ajuns la cea de-a X-a ediție. Competiția se va desfășura ca și până acum în cadrul Zilelor Clujului, în perioada 08-09 octombrie 2022.
„Treasure Hunt” este concursul care îmbină cunoştinţele despre Cluj-Napoca cu ingeniozitatea, distracţia şi spiritul de echipă şi dezleagă misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori. Aceştia vor căuta comorile Clujului pe trei trasee diferite, având de trecut mai multe probe incitante şi distractive.

  

Concursul se va desfăşura în două etape. Prima etapă, de sâmbătă 8 octombrie, va reuni la startul competiţiei 180 de participanţi împărţiţi în 60 de echipe mixte. Cea de-a doua etapă se va desfăşura duminică, 9 octombrie 2022, şi va avea ca participanţi finaliştii în număr de 60 de competitori.
Pe lângă aventură și distracție, participanții vor concura pentru marele premiu de 1000 euro. Echipele ajunse pe locurile 2 și 3 vor fi premiate de asemenea cu 600, respectiv 300 de euro. Premiile vor fi oferite de BETFAIR ROMANIA DEVELOPMENT.


Înscrierile se pot face până în data de 4 octombrie 2022 la Centrul de Informare Turistică, bld Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca sau online la adresa acesta

Inainte de a incepe procesul de inscriere, va rugam sa cititi cu atentie regulamentul concursului disponibil pe www.zileleclujului.ro, sectiunea dedicata concursului Treasure Hunt.
Consultă programul complet, pe ore, pe www.zileleclujului.ro.