VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
20°C

Activități în natură

Mai multe centre organizează cursuri de inițiere în călărie și drumeții călare în aer liber atât pentru începători cât și pentru avansați.
Mai multe detalii gasiti pe:
Calarie Stana: www.calarielastana.ro
Mugur Pop - ferma dacului liber www.scoalaluigerula.ro
Călărie Szilaj Lovastanya: www.facebook.com/CalarieInCluj

Clujul este locul ideal pentru pescuit!
Lacurile și râurile din apropierea Clujului sunt dedicate iubitorilor de pescuit sportiv. Unele dintre cele mai bune râuri de pescuit la păstrăv din România se găsesc în bazinul Someșului Mic și pe afluenții acestuia. Dacă vreți să pescuiți crap, caras, biban, cteno, știucă, șalăul sau somn vă invitam să vă alegeți un lac din jurul Clujului și vă dorim fir întins!!

Lacuri de pescuit

Romania reprezinta un adevarat paradis pentru observarea păsărilor, pe teritoriul ei sunt cca. 400 de specii de păsări. Jumătate dintre aceste le putem observa și în jurul Clujului.
Mai multe detalii legate de pasările din zonă puteți găsi pe site-ul Societății Ornitologice din România www.sor.ro
Mai jos sunt locurile de observarea păsărilor din zona Clujului.

Locuri de observat păsări

Valea Ierii e locul perfect pentru a te recrea, fiind parte din inima muntelui, unde mai există încă păduri virgine în rezervație cu o suprafață de peste 6.300 de hectare cu fagi monumentali de peste 200 - 300 de ani, cu diametru de peste 1,5 metri, înspre 2 metri și înălțimi de 35-40 metri. Pădurea cu arbori seculari este populată cu diferite animale sălbatice de la lup, urs, râs, cerb, vidră, acvilă care pot fi observate în habitatul lor natural.

către website

În jurul Clujului există mai multe locuri minunate pentru a campa cu cortul în natură, fie pe malul unui râu, fie la poalele muntelui, la marginea pădurii sau la marginea unui lac, toate îți oferă o experință relaxantă în natură.
Află mai multe despre locurile de campare din apropierea Clujului.

Locuri de campat