VISIT CLUJ
1 € = 4.9488 lei
28°C

Noaptea MUMIEI

29-29/10
|Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei
Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca vă prilejuiește o întâlnire cu mumiile, în cadrul Nopții Mumiei, un eveniment organizat în ziua de 29 octombrie între orele 19.00 și 23.30.
Str. Constantin Daicoviciu, nr. 2, Cluj-Napoca
„Pentru că se apropie noaptea de Halloween și pentru că oamenii se maschează în scheleți, vârcolaci, vampiri, mimând groaza, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei te provoacă la altceva: de ce să te joci de-a moartea când o poți vedea în toată splendoarea ei? Acum, la MNIT, poți sta în aceeași încăpere cu o mumie egipteană mai veche de 2000 de ani, al cărei sarcofag este descoperit. Poți vedea picturile de pe textilele mumiei, poți afla date despre ea și poți să petreci o parte din noapte în aceeași încăpere cu… o mumie adevărată.

De ce să te limitezi la a sculpta bostani și la machiaje înfricoșătoare când ai șansa de a vedea o mumie umană, plus alte organe umane sau animale mumificate din expoziția Zei și Muritori din Egiptul Antic?

Vino la MNIT costumat în orice personaj mortuar și înfricoșător și ai intrare liberă la mumie și la restul expozițiilor.
Petrece o noapte cu mumia la muzeu! Mwahahaha!

Când: în 29 octombrie, între 19.00 – 23.30.

Nu-ți fie groază să te pornești”, au transmis organizatorii.