Principiile după care ne ghidăm în tot ceea ce facem împletesc experiențe sub 3 elemente: ingrediente de origini românești, atenția producătorului față de produs și simplitatea în farfurie.
– Ingrediente de origini românești – ingrediente provenite de la producători locali. De la carnea de vită crescută pe pășuni românești și până la sarea din bucate adusă chiar de noi din salină, totul provine din zone geografice apropiate. Ne dorim să punem în valoare tot ce are pământul acesta de oferit – prospețimea și sezonalitatea produselor.
– Atenția producătorului față de produs – am străbătut locuri și am ales ce-i mai bun de la natură. Punem accentul pe proveniență și avem grijă ca fiecare produs să respecte o etică a calității. Ne-am preocupat în ce mediu a fost crescut animalul, cum au fost cultivate legumele, de unde provin ingredientele. Gătim cu alimente neprocesate, sau după caz cu cele procesate în mod natural, care să nu fi întâlnit stabilizatori artificiali și alți conservanți. Nu facem compromisuri nici în ceea ce privește standardele de producție și igienă.
– Simplitatea în farfurie – prin iscusința bucătarului, după gătire, așezăm preparatele în farfurie în forma lor cât mai naturală, fripturi pur românești, din carne de vită maturată, alături de alte produse sezoniere. Nimic complicat ca aspect. La noi în bucătărie primează gustul, textura, culoarea și mirosul care te îmbie. Ne dorim să-ți aducem bunătatea produselor așa cum le regăsim în mod natural, perfecte prin imperfecțiunea lor, pe care le gătim în stilul propriu, cât să te bucuri de o îmbinare cât mai savuroasă de arome.